Personvern

PersonvernerklƦring og bruk av informasjonskapsler.

 

Behandlingsansvarlig:

Denne personvern erklæringen gjelder for nettsiden mortenhoel.no

Hovedansvarlig for behandlingen av personopplysningene er:
Enkeltpersonsforetaket mortenhoel.no med organisasjonsnummer 922 628 866. Ansvarlig person er Morten Nyborg Hoel og kan nås på epost [email protected].

Formål og behandlingsgrunnlag:

Jeg er opptatt av at du skal føle deg trygg når du besøker og benytter hjemmesiden mortenhoel.no. Dine personopplysninger blir derfor behandlet med respekt og forsiktighet. Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvordan mortenhoel.no behandler dine personopplysninger.

Innhenting av personopplysninger

Mortenhoel.no innhenter og behandler opplysninger om deg når du for eksempel abonnerer på et nyhetsbrev, kjøper en tjeneste/produkt, laster ned gratis informasjonsprodukter eller besøker nettsiden mortenhoel.no. Av og til gjennomfører jeg også brukerundersøkelser for å få bedre forståelse for behov og erfaringer med tjenestene eller produktene.

Personopplysningene som hentes inn vil i all hovedsak være navn, epost og i noen tilfeller også telefon nummer og fødselsdato, slik at jeg kan kommunisere med deg som eksisterende, ny eller tidligere kunde. Jeg vil forsøke så godt jeg kan å fortelle deg om hvordan opplysningene som samles inn blir benyttet.

mortenhoel.no verken henter inn, registrerer eller behandler sensitive personopplysninger som rasemessig/etnisk opprinnelse, politisk oppfatning, religion, genetiske forhold, biometriske opplysninger, filosofisk overbevisning, fagforeningsmedlemskap, seksuelle forhold/legning, straffedommer eller lovovertredelser.

Merk at behandling av personopplysninger i relasjon til spesifikke tjenester eller produkter kan være regulert i egen avtaler som er tilgjengeliggjort på de spesifikke produktsidene.

Et eksempel på en slik tjeneste er FU Body hvor det er viktig at jeg får en dypere forståelse av hvor skoen trykker for å kunne hjelpe deg. Jeg vil derfor før vi starter be om tillatelse fra deg til å innhente denne type opplysninger og føre nødvendig logg over våre samtaler. På denne måten vil jeg kunne følge opp de tingene som vi blir enige om slik jeg best mulig kan hjelpe deg å oppnå de resultatene som du ønsker. Jeg lagrer aldri informasjon om deg som kan identifisere deg personlig.

Behandling av personopplysningene vil følge personopplysningsloven/personvernordningen (GDPR)

Deling av personopplysninger:

For å kunne drive min virksomhet er det nødvendig å dele noen personopplysninger. Eksempler på dette kan være IT leverandører (webhotell, e-post, programvare og skybaserte tjenester), regnskap/revisjon, betalingsløsninger, rådgivning og lovpålagt rapportering til myndighetene.

  • Kajabi - hoster nettsiden
  • Google og Google G Suite - lagring av filer/e-post håndtering
  • Stripe – betalingsløsning via Kajabi

Sikring av personopplysninger:

Jeg tar din sikkerhet på alvor og ivaretar personopplysninger på best mulig måte slik at uvedkommende ikke får innsyn eller har mulighet til å endre og påvirke personopplysningene. Jeg benytter derfor kun anerkjente IT leverandører og programvare slik som Microsoft og Office produktene.

Innsyn, retting og sletting av opplysninger:

Du har full rett til å se til opplysningene som er registrert om deg for mortenhoel.no. Dette gjøres best ved å sende en epost til [email protected]

Opplysninger om deg som ikke lenger er nødvendig ut fra formålet vil bli slettet. Du kan når som helst kreve sletting av all personlig informasjon som er lagret om deg med unntak av de opplysninger som er lovpålagt å oppbevare.

Avmelding fra epost kan gjøres ved å klikke på linken som følger nederst i hver epost.
Ønsker du sletting fra alle registre på mortenhoel.no send en epost til [email protected].

Informasjonskapsler:

Nettsiden mortenhoel.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at siden skal fungere etter hensikten og for at jeg skal kunne yte så god hjelp til deg som mulig.
Informasjonskapsler er små midlertidige filer som blir lagret på enheten din i det du besøker en nettside. Når du benytter nettsiden så samtykker du at jeg kan gjøre dette -akkurat slik som du gjør hos fleste andre sider som du besøker på internett.

Du har mulighet til å la være å akseptere cookies gjennom selv å endre innstillingene i nettleseren din, men det kan føre til at siden ikke virker slik den er tenkt og kanskje også virker en del tregere.

Mortenhoel.no benytter følgende informasjonskapsler
  • Facebook
    Formål er å samle informasjon om hvordan du som besøkende synes innholdet som jeg legger ut er, slik at jeg kan lære selv og produsere bedre innhold til deg. Jeg benytter Facebook page plugin, kommentarer, tilbud og annonser.
  • Google analytics:
    Formål er å samleinformasjon om hvordan du som besøkende benytter nettsiden min mortenhoel.no. Jeg bruker dette til å forbedre og utvikle nettsiden og tjenestene der slik at de best mulig ivaretar og imøtekommer dine behov. Det er kun anonym informasjon som innhentes som antall besøkende, hvor besøkende kommer fra og hvilke sider de besøkte.

 

GDPR Personvernloven

Du kan lese mer om GDPR – gjeldende personvern lovverk hos Datatilsynet her

 

Jeg er opptatt av at du føler deg trygg når du benytter tjenestene mine og gjør så godt jeg kan for å følge det gjeldende lovverk for personvern. Dersom det fortsatt er noe som du har spørsmål om kan du sende meg epost her: [email protected]


šŸ˜Š

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.