PAPPA DU ER TJUKK !

Slik startet min reise i 2018 da jeg gikk ned 16 kg. Det var samme året som pappa døde... 

Placeholder Image

At barn kan være så enige haha...

«Pappa du er tjukk» De to barna mine på 8 og 10 stod og betraktet meg der vi var sammen på badet. «Nei det er jeg ikke det» svarte jeg med en viss overbevisning i stemmen. Men joda de var veldig enige om at jeg var tjukk, og det er ikke alle ting barn i den alderen er enige om 😊 Så stod jeg der da og så på meg selv og måtte motvillig innrømme at deres observasjoner nok var ganske så spot on.

Nå, 7 måneder senere, er jeg en pappa på 46 år som er 12 kg lettere og full av energi og positivitet selv om jeg er en av «statistikken». Og jeg spiser vanlig mat, godteri og kaker. For eksempel nå i helga fylte min søster 50år og jeg stappet og spiste mat og kaker og potetgull med god samvittighet. Jeg trener også mindre enn før men jeg ser laaangt bedre ut. Når du møter meg er det ikke lenger magen du først må hilse på.

Og jeg gruer meg ikke til å gå på trening heller fordi jeg er kanskje den som svetter minst på treningsstudioet. 

For godt til å være sant?

 Ja det ville jeg trodd også for ett år siden. Men jeg har gått igjennom en rimelig stor forvandling de siste 6 årene etter at jeg møtte veggen i oktober 2012. Jeg svimte av i bilen på vei til jobb og kjørte i grøfta. Utrolig nok skadet jeg ingen andre og heller ikke meg selv.

Men jeg hadde fått en skikkelig restart. Jeg klarte knapt å stå opp fra senga om dagen, var konstant trøtt, alt var et ork og jeg hadde dårlig samvittighet fordi jeg nesten ikke maktet å tilbringe tid med mine barn.

Nå sprudler jeg over – jeg er et batteri. Jeg har etter hvert oppdaget at livet blir helt annerledes når man er takknemlig, åpen for nye ideer og tanker og er villig til å gjøre endringer i livet sitt. Og ikke minst be om hjelp. Den satt langt inne for meg, men jeg skulle ønske jeg hadde gjort det langt tidligere. Jeg er fortsatt i full utvikling og det kommer jeg til å fortsette med livet ut. Det er så mye å lære…. 

Tør å be om hjelp 

Du behøver ikke kjenne deg igjen i min historie, vi er alle ulike.

Men
dersom du vet innerst inne at du trenger å gjøre en forandring i livet ditt (fysisk eller mentalt)
- så IKKE vær like stolt og dum som meg

Be om hjelp NÅ så vil du raskt oppleve markante forskjeller se store forandringer i livet ditt.

PS
Det er ikke så lenge siden jeg la ut informasjon om meg, men teksten ble skrevet 15 oktober 2018, med det jeg følte og visste da. 
Siden den gang har jeg hjulpet mange med både små og store utviklingsprosjekter. 

Og som du skjønner...så jobber jeg også med å gå utenfor komfort sonen min... 😃

Powered by Kajabi