Kontakt meg
SUKSESSHISTORIER

De hadde prøvd før

DENNE GANGEN LYKTES DE

 

Thomas (-28 kg)

LIVET ER SNUDD OPP NED PÅ HODET

Fra et aktivitetsnivå på bunn nivå til topp 25 (alle klasser) på halvbirken! 

Thomas satt mye i bilen og på møter på jobben. Fritiden gikk med til å følge opp ungene. Det ble lite tid til å ta vare på seg selv. Da han veide 110 kg bestemte han seg for å gå ned


"Hadde egentlig ikke noe plan om å gå ned
i vekt før jeg pratet med deg." 
(på en fest må jeg legge til)


Se Thomas fortelle om hvordan vektnedgangen forvandlet livet hans her (video).
 

Artikkel i Oppland Arbeiderblad (bak betalingsløsning)

Gry Anita (-30kg)

NYTT MENNESKE - MER GLEDE OG ENERGI.

Gry fant endelig det som fungerte for henne og har nylig gjennomført siste del - bukplastikk (2021). Totalt sett har hun gått ned 55 kg på sin reise - de siste 30 på rekord tid.

Gry viser at det utenkelige faktisk går an.
- når "huggu er med"


"Hadde ikke vært der jeg er i dag uten din fantastiske hjelp!"


Du kan lese mer om Gry sin historie fra avisartikkelen under. 
Se også Gry sine tips til de som har utsatt å gå ned i vekt til januar her (fra ca 1.40 i videoen) 

Klikk på bildet for å gå til artikkel i Oppland Arbeiderblad

Andre(-14kg)

EN AV DE SMARTESTE TELEFONENE JEG HAR TATT

Høsten 2020 måtte jeg erkjenne at vekten hadde gått en del opp siden vi gikk i pandemi lock-down i mars. Dette er forsåvidt ingen ny ting for meg, men det føles alltid som et ork å gå ned til en trivselsvekt igjen.

Jeg var ikke veldig motivert til noen former for kur, type lav-karbo eller bare protein eller noe pulverbasert. Det er slitsom, kjedelig og umotiverende, og det er ikke minst ganske usosialt. Dermed er effekten for min del kortvarig da det er vanskelig å gjøre slike løsninger permanente. Mat og måltider er noe sosialt og hyggelig i hverdagen, og vi har vel alle i løpet av den pandemien fått litt nok av "inngripende" tiltak i eget liv. 

Mens jeg satt og tenkte over hva jeg skulle gjøre kom jeg over en artikkel om en "evig" slanker som hadde fått til fantastiske resultater sammen med Morten. Jeg bestemte meg derfor å ta kontakt for å høre litt mer om hva dette gikk ut på. Den første samtalen gikk fra hytta, første dagen i høstferien, og for en prat det ble. Ikke et ord om hvordan, men mest om hvorfor jeg ville ned i vekt. Og jeg fikk 24 timer på meg til å tenke på om jeg virkelig ønsket dette.

Svaret ble ja!

Det ble 10 kg ned på 8 uker, for meg nesten uvirkelig effektivt og overraskende enkelt.

Morten er ingen halvveis coach, han går 100% inn for oppgaven og er til de grader påskrudd, godt forberedt og engasjert. Best av alt, det er hyggelige og morsomme samtaler og vi har gjort dette 100% virtuelt på nett.

Det er noen veldig motiverende dager når mean går ned, men det er også dager, til og med uker, da vekten ikke rikker seg, som selvsagt er frustrerende. Dette lærer Morten deg gode metoder for å håndtere. Jeg kan på det varmeste anbefale Morten Nyborg Hoel som veileder i en slankeprosess. En 100% engasjert veileder, ærlig, empatisk, men gir deg også rette pucker og tilbakemeldinger når du trenger det.

Kari Nordmann (-15 kg)

BUNADEN MÅTTE SYS INN TO GANGER

 

Denne videoserien er ganske spesiell og fin synes jeg. Kari startet i oktober 2020 og vii fikk lov til å følge hennes reise gjennom ukentlige oppdateringer i over ETT ÅR. Det er veldig stort av henne å dele så mye som hun gjør, for det var både opp- og nedturer. Og hun deler dette for å inspirere deg.

 

Du tenker kanskje at dette er diktet opp. Og ja det kunne det jo ha vært, jeg hade nok lurt litt selv. Men Kari er faktisk en reell person som vi endret navnet på. Det er litt som deg ikke sant? Det er litt skummelt å fortelle det til noen i tilfelle du skulle gå på en smell igjen... best å ikke si noe eller...? 

Alle 45 episodene fra Kari Nordmann ligger på FB her

La Karis reise, og mot til å dele, gi deg motivasjonen til å ta den vanskelige beslutningen
- nemlig det å starte.

Klikk på bildet så går du direkte til 1 års jubileums videoen hvor det blir svar på spørsmål som er sendt inn. I videoen får du også vite hvilke 3 ting som Kari mener var viktig for at hun lyktes i å nå sine mål. NB husk lyd.

Sunn slanking for livsnytere 2021

I november i fjor startet jeg opp en liten gjeng som ønsket å gjøre endringer. Programmet ble døpt om fra FU Body til Sunn slanking for livsnytere. Ja jeg kaller fortsatt en spade for en spade.

Det var jo litt ymse tanker om hvordan dette skulle gå rett før julebordsesongen og igjennom jula...

 

Under er noen utsagn fra gjengen. Og her kan du lese mer om det var et klokt valg å starte i november

 

"Dette hadde jeg ikke trodd når jeg startet, men jeg håpet på det"

     

"Opplegget gikk ikke ut over julefeiringen"

 

"Jeg stresser ikke noe med vekta lenger"

 

"Det er deilig å føle at en har kontroll"

 

"Jeg sover bedre" 

Pappa du er tjukk (-16kg) 

SLIK STARTET MIN REISE I 2018

For meg så var det viktig å ha et liv jeg ønsket å leve også mens jeg gikk ned. Og det var overraskende enkelt å gå  ned i vekt når jeg gjorde ting på riktig måte, og samtidig kunne kose meg og nyte livet.

Ingen pekefinger og ingen pining her altså.

Det jeg lærte på veien ned bruker jeg aktivt også i dag for å holde kontroll på vekta og helsa.  

Og nå vil jeg vise deg
- for du fortjener også å oppleve dette.

Lag deg en super dag😊
Morten